Поставеният под огромен натиск президент на Барселона Джосеп Мария Бартомеу

...
Поставеният под огромен натиск президент на Барселона Джосеп Мария Бартомеу
Коментари Харесай

Президентът на Барселона най-после проговори за проблемите в тима

Поставеният под голям напън президент на Барселона Джосеп Мария Бартомеу най-сетне се изправи пред медиите. През лятото той беше упрекнат от Лионел Меси, че е отговорен за рецесията в клуба. Това докара до стартирането на процедура по възможното привикване на предварителни избори за началник на каталунците. Ето какво разяснява Бартомеу по разнообразни тематики пред Barca TV:

Меси
Като президент аз не желая да влизам в никакъв спор с Лео. Както сме виждали, той приказва на терена. Тази тематика е завършена. Няма по какъв начин да разреша най-хубавия футболист в света да ни напусне. Можем да се поздравим, че Меси към момента е тук. Той също по този начин доста се вълнува от идването на Роналд Куман. Най-важното е, че той е в своя дом - Барса. Искаме Лео да завърши кариерата си при нас и да бъде част от предстоящ план по-късно.

Куман
Той ще е в клуба за дълги години напред. От доста време го искахме.

Лаутаро Мартинес
Няма да посочвам имената на съответни футболисти, само че Барселона, сходно на другите клубове, отбелязва спад в приходите. Потърпевши сме от неналичието на средства и би трябвало да се приспособяваме към това. Длъжни сме да понижим бюджета за заплати, с цел да осъществим изискванията на финансовия феърплей. За момента в случай че би трябвало да вземем нов състезател, преди този момент би трябвало някои други да си тръгнат.

Мемфис Депай
В случая казусът не е в парите. Барса разполага с задоволително финансови запаси. Но преди някой да пристигна, различен би трябвало да си замине. Набелязали сме нови попълнения, само че и имаме концепция кои би трябвало да си тръгнат

Подписите за избор на съмнение
Всички в Борда на шефовете сме учудени от високия брой на събрани подписи (б.р. - над 20 000), само че почитаме демократичните устои на клуба. Разполагаме с 10 дни, с цел да валидираме всички тези подписи. Това е оптимално транспарантен развой. За момента обаче никой от управлението не желае да напуща. Клубът не би трябвало да стопира да работи. Нека да забравим предишното. Започва новият сезон и футболистите са въодушевени. Нека да се съсредоточим върху това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР