Поставеният под номер 3 Габриел Донев отпадна в първия кръг

...
Поставеният под номер 3 Габриел Донев отпадна в първия кръг
Коментари Харесай

Номер 3 в схемата отпадна в 1 кръг на ДП по тенис

Поставеният под номер 3 Габриел Донев отпадна в първия кръг на Държавното състезание по тенис на закрито за мъже. Донев загуби с 3:6, 6:7(6) от квалификанта Пламен Милушев на твърдите кортове в зала " София.

Така на четвъртфиналите Милушев, народен вицешампион на закрито от 2014 година, ще срещне петия в схемата Васил Кирков, който предходната година стигна край на двойки в юношеския " Ролан Гарос ".

18-годишният асеновградчанин Кирков, който живее и тренира в Съединени американски щати, надви над Тед Бачев с 6:2, 6:4.
Защитаващият купата си и номер 8 в схемата Александър Донски стартира с триумф с 6:4, 6:4 против Златан Палазов.

На четвъртфиналите Донски ще се изправи против втория подложен Александър Лазаров, който победи миналия през квалификациите някогашен национал Цветан Михов с 6:3, 6:4. Номер 1 Александър Лазов отнесе на старта квалификанта Фердун Шефкедов с 6:2, 6:1, а идващият му противник ще бъде седмия подложен Мартин Димитров, който се оправи с различен квалификант Ивайло Керемедчиев с 6:4, 6:4.

В най-любопитния конфликт от първия кръг миналогодишният държавен отличник навън и първенец в зала от 2016 година Васко Младенов завоюва против трикратния първенец на закрито и финалист през 2017 година Тихомир Грозданов с 6:3, 7:6(5).

Младенов, номер 4 в схемата, ще срещне на четвъртфиналите шестия Милен Янакиев, който отстрани участващия с " уайлд кард " народен отличник за юноши до 18 години Иван Пенев със 7:6(2), 6:1.

Държавното състезание по тенис за мъже в зала през тази година е със сериозен залог, защото първенецът ще получи " уайлд кард " за главната скица на шампионата от сериите АТП 250 в София при започване на февруари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР