Поставеният под номер 2 в основната схема южноафриканец Кевин Андерсън

...
Поставеният под номер 2 в основната схема южноафриканец Кевин Андерсън
Коментари Харесай

Кевин Андерсън се завърна с победа

Поставеният под номер 2 в главната скица южноафриканец Кевин Андерсън се завърна с победа след неявяване от повече от 3 месеца поради травма в лакътя. Финалистът от последното издание на "Уимбълдън " победи с 4:6, 7:6(5), 6:4 представителя на домакините Камерън Нори в първия кръ на тенис шампионата от сериите АТР 500 в Куинс. Британецът употребява сполучливо неналичието на игрова процедура у противника си, с цел да вземе първия сет. Във втория обаче силите се изравниха, което докара до изиграването на тайбрек.

Anderson Survives!

He overcomes a gutsy @cam_norrie 4-6, 7-6(5), 6-4 in the best match of the day so far. #QueensTennis pic.twitter.com/rMBzAJQdJe
— Fever-Tree Championships (@QueensTennis) June 17, 2019
В него бе осъществен единствено един минипробив, с който Андерсън поведе с 2:0 точки. Сервисът стартира да работи все по-добре за южноафриканеца и в третия сет той завоюва всеки един от първите си 4 сервис гейма на 0. Чак в последния, в който сервираше за мача, Андерсън даде две точки на противника си, само че те не бяха задоволителни на Нори, с цел да върне позволения пробив. В идващия кръг Андерсън ще играе с спечелилия от мача сред Жил Симон (Франция) и Джеймс Уорд (Великобритания).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР