Поставеният от Русия председател на кримския парламент Владимир Константинов заяви

...
Поставеният от Русия председател на кримския парламент Владимир Константинов заяви
Коментари Харесай

Русия: Киев стои зад новите взривове срещу Кримския мост

Поставеният от Русия ръководител на кримския парламент Владимир Константинов съобщи през днешния ден, че Украйна е направила офанзива против Кримския мост, при която са починали двама души, съобщи Ройтерс, като се базира на РИА Новости, написа Българска телеграфна агенция. 

В изказването си Константинов отбелязва, че железопътната част на моста не е развалена.

Движението по издигнатия от Русия мост, свързващ Кримския полуостров с съветския Краснодарски край, е спряно заради " изключителна " обстановка, заяви по-рано през днешния ден в " Телеграм " поставеният от Русия губернатор на Крим Сергей Аксьонов, представен от Ройтерс.

Аксьонов съобщи, че повредата е зародила на 145-ия дирек на моста откъм Краснодарския край. Той не заяви детайлности, само че по-късно помоли хората да се въздържат от пътешестване по оборудването.

Инцидентът на Кримския мост може да е провокация от страна на Москва, съобщи през днешния ден говорителката на южното военно командване на Украйна Наталия Гуменюк, представена от Ройтерс.

" Създаването на сходни провокации, които окупационните управляващи на Крим незабавно разтръбяват, е характерен метод за решение на проблеми за кримските управляващи и за страната агресор ", сподели Гуменюк.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР