Поставената под №5 Петра Квитова, двукратна шампионка от турнира в

...
Поставената под №5 Петра Квитова, двукратна шампионка от турнира в
Коментари Харесай

Квитова и Вожняцки с победи в Ухан

Поставената под №5 Петра Квитова, двукратна шампионка от шампионата в Ухан (Китай), стартира похода си за трета купа с победа 6:3, 6:4 над сръбкинята Александра Крунич.

Квитова, която победи с купата през 2014 и 2016 година, завоюва мача след час и 19 минути игра и по този начин взе реванш от Крунич за загубата си в единствената предходна среща посред им в третия кръг на US Open през 2014-а.

В третия кръг на шампионата с награден фонд 2.746 милиона $ някогашната №2 в света Петра Квитова ще срещне рускинята Анастасия Павлюченкова, която надигра в два сета 12-а в схемата холандка Кики Бертенс с 6:4, 6:2 за малко повече от час игра.

Напред продължава и Каролин Вожняцки, която имаше потребност от единствено час и 28 минути, с цел да в профил квалификантката Ребека Петерсон с безапелационното 6:4, 6:1.

No. 2 seed @CaroWozniacki moves on at @wuhanopentennis!

Tops Peterson 6-4, 6-1 pic.twitter.com/h5ncALJHNp
— WTA (@WTA) September 25, 2018 Това е първо класиране на някогашната номер 1 за трети кръг от шампионата в Ийстбърн насам. През този интервал Вожняцки записа разочароващия провали в първи кръг в Монреал, Синсинати и Токио, а на US Open също отпадна рано.

Следващата противничка на датчанката е Моника Пуиг, която се наложи над Александра Саснович с 6:2, 6:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР