Поставената под номер 10 Рибакина пласира 10 аса и елиминира

...
Поставената под номер 10 Рибакина пласира 10 аса и елиминира
Коментари Харесай

Рибакина и Сабаленка се класираха за 1/4-финалите в Маями

Поставената под номер 10 Рибакина пласира 10 аса и отстрани белгийката Елизе Мертенс с 6:4, 6:3 за 106 минути и реализира рекордната в кариерата си 11-а поредна победа, откакто преди десетина дни взе трофея в Индиън Уелс и остава с очаквания да стане петата състезателка с така наречен " Sunshine Double " с трофеи от двата огромни мартенски шампионата в Съединени американски щати.
 
" Беше в действителност много тежък мач. Не започнах по най-хубавия метод, само че съм удовлетворена, че стигнах до успеха в два сета. Не се усещам доста свежа физически, само че съм щастлива, че намирам метод да спечелвам. Да съм на четвъртфинал е ужасно и се надявам да играя още по-добре в идната си среща ", сподели състезаващата се за Казахстан рускиня, която чака италианката Мартина Тревизан, отстранила Елена Остапенко (Латвия) с 6:3, 6:3.

Победителката от Откритото състезание на Австралия и втора в схемата Арина Сабаленка (Беларус) също продължава напред след безапелационен триумф над номер 16 Барбора Крейчикова (Чехия) с 6:3, 6:2, записвайки 20-а победа в 22 мача през годината.
   
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР