Поставената под номер 1 на турнира по тенис Волво Кар

...
Поставената под номер 1 на турнира по тенис Волво Кар
Коментари Харесай

Слоун Стивънс и Кики Бертенс вървят напред в Чарлстън

Поставената под номер 1 на шампионата по тенис Волво Кар в Чарлстън- Слоун Стивънс преодоля втория кръг. Тя се наложи над испанката Сара Сорибес Тормо със 7:6 (4), 7:6 (4).

Caption this @SloaneStephens #VolvoCarOpen pic.twitter.com/8vKti2LOob
— WTA (@WTA) April 2, 2019
Стивънс, която е шампионка от " Ю Ес Оупън " през 2017-а година, се нуждаеше от 2 часа и 40 минути, с цел да в профил Тормо в първия си шампионат на клей за сезона, в който взе участие. Стивънс е шампионка на този шампионат от 2016-а година, само че при започване на мача имаше съществени проблеми с незнайната испанка. 2:5 гейма за Сорибес Тормо в първия сет навяваше напълно други мисли, само че въпреки всичко американката прати частта в тайбрек и да го измъкне със 7:4.

Във втория сет още веднъж Стивънс трябваше да избавя две точки за пробив при 4:5, с цел да се стигне до нов тайбрек и още веднъж 7:4. Защитаващата купата си от предходната година Кики Бертенс (Холандия) също отива в третия кръг, откакто в профил Марина Тревизан (Италия) със 6:2, 6:1. Бертнес изигра доста нападателно цялата среща, беше остра в сервиса си първоначално и преодоля Тревизан за по-малко от час. Иначе мачът закъсня с три часа поради дъжд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР