Поставената под домашен арест бивша кметица на Младост Десислава Иванчева

...
Поставената под домашен арест бивша кметица на Младост Десислава Иванчева
Коментари Харесай

Иванчева е свободна за предизборна обиколка, Банева с проблеми в кандидатурата си

Поставената под домакински арест някогашна кметица на " Младост " Десислава Иванчева е пусната от съда да прави акцията си за евроизборите. За това разбра Actualno.com откакто през вчерашния ден (22 май) по обед беше оповестена конференция в дома на Иванчева, само че такава не се състоя, а майка ѝ изясни пред екипа ни, че Иванчева е в Русе.
Оказа се, че позволение да излезе и да води акция Иванчева е получила от арбитър Иво Хинов - индивидът, който я осъди на 20 години затвор. Като претекст той е записал, че това е належащо поради " нейното сполучливо показване на евроизборите в неделя ", показва и в. " 24 часа ".
" Не може да се одобри, че има действителна заплаха подсъдимата да предприеме дейности по укриване в границите на няколко дни, които остават до изборите ", счита арбитър Хинов.
От разпореждането на арбитър Хинов излиза наяве, че отстранената кметица няма да е у дома дълготрайно време. От вторник тя е в Русе, би трябвало да се прибере вкъщи на 22 май в 14:00 часа. В четвъртък Иванчева ще е в Пловдив. Там тя може да взе участие в предизборни дебати до среднощ. На 24 май ще е в София.
Оказа се, че вести има и за различен по-необичаен претендент за евродепутат - Евгения Банева. Партията, която я издигна за претендент, смъква доверието си от нея.
" Не желаеме да бъдем употребявани като ракетоносител и да пречим на прокуратурата и следствието по следствието против нея ". Това сподели за в. " 24 часа " водачът на политическата групировка Георги Георгиев-Готи. И посочи, че от началото на акцията до момента семейство Баневи не са показали интерес към изборите.
Готи не се е срещал с Банева, а единствено със брачна половинка ѝ Николай, който му обещавал " огромни неща " за акцията. " Предупреждаваха ни, че тези хора са мошеници и измамници, които разпарчетосват предприятия и не заплащат на служащите си. Избрахме най-мразената фамилия, с цел да сме конкурентоспособни ", изясни още Готи за тактиката преди вота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР