Поставената от вицепремиера Красимир Каракачанов тема за идващите тайно у

...
Поставената от вицепремиера Красимир Каракачанов тема за идващите тайно у
Коментари Харесай

Гранична полиция залови след денонощия преследване каналджии с два джипа, превозващи 26 души

Поставената от вицепремиера Красимир Каракачанов тематика за идващите скрито у нас мигранти със самолети разяснява и министър председателят Бойко Борисов.

Пред сътрудниците си преди старта на постоянното държавно съвещание той заяви: „ България не се е договаряла с канцлера Ангела Меркел за превозване на мигранти. Нито ни е предлагано – нито за пари, нито без пари. Какви ли неща не чух по тази тематика, само че не желая да ги разясня, тъй като като ги разясня, почват по-късно да вършат предаване върху тях. И от подправена вест се транслира по толкоз способи, че по-късно излизат чудовищни вести. Действително си играят със страховете на хората. Ето Испания, Гърция, Италия се договарят, само че ние не се месим, това си е тяхна работа “, сподели Борисов.

Той заяви и вест от последните минути: Гранични служители на реда заловили след 10 дни гонене каналджии с два джипа и 26 души вътре. По време на интервенцията и при преследването един от джиповете се е преобърнал, само че няма починали и ранени. „ Справихме се прелестно “, заяви министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР