Постът вицепремиер е несъвместим с думите на Валери Симеонов към

...
Постът вицепремиер е несъвместим с думите на Валери Симеонов към
Коментари Харесай

Бареков към Борисов: И вие ли мислите като олигофрена си вицепремиер Симеонов

Постът вицепремиер е несъответстващ с думите на Валери Симеонов към майките и децата с увреждания. Не единствено неотложно чакам да си подаде оставката, само че ще сложим и изискване към бъдещите ни сътрудници неотложно да изоставен обединението с НФСБ, в случай че желаят да продължим диалозите за обединяване. 
 Протестиращите майки желаеха оставката на вицепремира Симеонов  Симеонов без задръжки: Група кресливи дами спекулират с тея сякаш заболели деца
Това ултимативно изискване ще сложи към сътрудниците си от Атака и Вътрешна македонска революционна организация, в случай че декларират предпочитание за участие в Алианса на консерваторите, написа евродепутатът Николай Бареков на страницата си във фейсбук. Поводът са думите на вицепремиера Валери Симеонов " този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си. Манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях ". 

В никакъв случай не бих подложил себе си и партията си дружно с хората, които имат вяра в идеалите на консерватизма и патриотизма, на каквато и да е било колаборация с моралния изверг Валери Симеонов. Той няма грам човещина и е безспорен дебил. Призовавам Бойко Борисов и Волен Сидеров, които са български татковци, неотложно да му изискат оставката. В противоположен случай и те нямат място в политиката, написа още Бареков

Като татко на три деца и четвърто на път, като български жител - давам ултиматум на министър- ръководителя Бойко Борисов да се отърве от този низък селски отпадък. Срам за народа и позор за България. Вие, Господин Премиер, мислите ли като олигофрена си вицепремиер? Не имам вяра, прецизира Бареков. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР