Постът в Туитър от 4 юли, с който хипхоп звездата

...
Постът в Туитър от 4 юли, с който хипхоп звездата
Коментари Харесай

На Кание Уест му предстои грубо събуждане

Постът в Туитър от 4 юли, с който хипхоп звездата Кание Уест разгласи, че ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати, идва единствено няколко  дни, откакто  той заяви за идното излизане на нова ария и нов албум, озаглавен God`s Country („ Божия страна “). Феновете незабавно поддържаха музиканта-бизнесмен, макар че той не за първи път популяризира своите планове с политически изказвания.

Засега не наподобява, че Уест има желание фактически да се кандидатира за президент. Изборите са единствено след четири месеца, а той към момента не се е записал във Федералната изборна комисия, не е  представил платформа за предизборна акция, не събрал подписи - все неща, без които няма по какъв начин на взе участие на изборите през ноември. 

Вече е пропуснал крайния период да подаде заявление като самостоятелен претендент в доста щати. 

Все отново Уест получи най-малко едно удивително утвърждение. Изпълнителният шеф на Tesla Илън  Мъск, който неотдавна беше сниман дружно с рапъра, отговори на обявата за кандидатирането с „ Имаш цялостната ми поддръжка! “.

Уест заприказва за първи път обществено, че ще се кандидатира за президент, през 2015 година на Музикалните награди на MTV. Докато получаваше оценката за най-хубаво видео, съобщи, че ще се кандидатира през 2020 година Но през януари 2019 година написа „ 2024 “, очевидно забавяйки проектите си с 4 години. 

В радиоинтервю от май 2018 година, Уест сподели, че в случай че се включи в президентската конкуренция, платформата му ще съчетава „ акцията на Тръмп и може би, правилата на Бърни Сандърс. Това ще бъде моят микс “.

През последните няколко години Уест както завоюва, по този начин и загуби почитатели поради обществената си поддръжка на Тръмп. Уест постоянно пускаше постове с възхищението си от президента, носеше алена шапка „ Направете Америка велика още веднъж “ и посети Овалния кабинет. 

Наскоро обаче той се разграничи от президента поради придвижването Black Blacks Matter и митингите против полицейската грубост и расовата неправда. През юни Уест подари 2 милиона $ в поддръжка на фамилиите на Джордж Флойд, Ахмад Арбери и Бреона Тейлър, трима чернокожи, които бяха убити при произшествия с служители на реда и жители.

Вчера  бившият републикански кандидат-президент (през 2008-а и 2016 г.), а в този момент тв водещ Майк Хъкаби, предизвести Уест, че действителността в кандидат-президентската борба е доста по-сурова, в сравнение с си показва. Според Хъкаби Уест ще бъде доста сюрпризиран, когато открие всички невероятни ограничавания за кариерата си в шоубизнеса, които ще се появят сега, в който стане формален претендент за президент. 

 „ С големия брой финансови доклади, която ще бъде длъжен да показа, и всички разкрития, някои от които няма да са приятни за човек от развлекателната промишленост, както и всички ограничавания за парите, които може да завоюва и по какъв начин има право да ги похарчи. "

В неделя Хакъби съобщи, че изпитва " огромно почитание " към Уест.

 „ Той наподобява увлекателна персона, само че би трябвало да пристигна да поговори с мен и може би още 16 души, които стояхме на сцената с Доналд Тръмп през 2016 година и да ме попита по какъв начин става това, преди в действителност да скочи в дълбокото - сподели Хъкаби. - Обещавам, че ще му дам положителни препоръки. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР