Постарайте се да се настроите на философска вълна. Вижте какво

...
Постарайте се да се настроите на философска вълна. Вижте какво
Коментари Харесай

Постарайте се да се настроите на философска вълна

Постарайте се да се настроите на философска вълна. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Хороскоп 11.01.2023г.Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.
Телец
През първата половина на деня нещата ще се подреждат доста удачно. Това време е доста уместно за работа, изискваща вглъбеност и нараснало внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте доклади и салда, и да вършиме финансови проекти. Не биха минали зле и договаряния, защото бихте съумели да намерите неопровержими доказателства за своята справедливост. Втората половина на деня е доста по-малко плодотворно време, само че пък доста прелестно. Звездите ще Ви поглезят с положителни страсти и непредвидени наслади. Възможни са срещи, които ще издигнат настроението Ви.
Близнаци
Уморени сте. И толкоз сте изтощени, че за персонален живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя в действителност е богатство, което не би трябвало да се изпуска! На подобен героизъм ще се съгласят малко на брой.
Рак
Денят ще бъде отдаден на въпроси на кариерата и Вашия професионализъм. През първата половина на деня са вероятни проблеми в общуването с управлението. Може да Ви бъдат сложени нови условия за работа. В домашната сфера също са вероятни проблеми, а връзките с роднините ще бъдат напрегнати. Вечерта може да получите добър съвет от непосредствен човек, във връзка с работата.
Лъв
Ако Ви се коства, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Попдсъзнанието Ви твърдо знае вярното направление, и би трябвало да се вслушате в него, с цел да преминете на идващия стадий от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат мъчителни, някои – проятни. Какво ще изберете, зависи от това, до каква степен уверени се чувствате. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се желае успокоение, останете там, където се чувствате в сигурност.
Дева
Днес Вашият обичан човек доста забавно ще Ви споделя за неща, които безусловно не Ви интересуват и то до последна степен безинтересни, че дори ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвръщение.И за какво Вашата половинка не Ви е била в миналото преподавател?
Везни
Постарайте се да се настроите на философска вълна. Не би трябвало да пришпорвате събитията, да проявявате неспокойствие и да подтискате обкръжаващите Ви. Забавянията в работата не би трябвало да Ви тормозят. Те няма да Ви попречат да достигнете задачата, в случай че не започнете да нервничите и не допуснете куп неточности. Възможно е превъзмогване на разнообразни отдавнашни различия с деловите сътрудници, които в последна сметка ще схванат, че на Вашето мнение може и би трябвало да се доверят. Неочаквана среща ще Ви накара да се замислите, до какъв брой премислени и правилни са били взетите наскоро от Вас решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. Сега е към момента допустимо да обмислите всичко и да се откажете.
Скорпион
Днес ще Ви бъде нужна положителната Ви памет за дати, събития и имена ( в случай че, несъмнено, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия обичан човек и то по този начин, че да му стане неловко от това, че основава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безкрайно…
Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска, да бъде най-малко за малко деспот и диктатор и по тази причина ще се старае да Ви натрапва своето мнение и да Ви принуждава да действате по този начин, както на него му се желае. Вашата задача е, да му припомните правата си за независимост на мислите и дейностите и то колкото по-решително, толкоз по-добре.
Козирог
Всички несъгласия през това денонощие последователно ще се смекчат. Днес ще имате много спомагателни благоприятни условия, а това ще Ви помогне, да гледате бъдещето си с оптимизъм. Може да имате поддръжка на хора, които са надалеч, преписка по електронната поща или от някакъв информативен канал. Помнете, че това са единствено шансове, които бихте могли ловко да употребявате.
Водолей
За Вас това ще бъде един безпристрастен ден. Няма да сваляте звездите от небето, само че и няма да преживявате изключително затова, та по тази причина настроението Ви ще бъде положително. Неуспешни договаряния също няма да Ви разочароват кой-знае какъв брой, тъй като още в хода им ще си дадете сметка, че сътрудникът не заслужава доверие и е по-добре да нямате взимане-даване с него. Възможни са незначителни промени към положително в персоналната сфера. Наистина, за осъществяването на всички фантазии е още рано да се приказва, само че въпреки всичко ще съумеете да реализирате някои замисли. Вероятни са срещи с отдавнашни познати.
Риби
Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР