Постъпката на Жени Калканджиева срещу Мегз предизвика огромно недоволство в

...
Постъпката на Жени Калканджиева срещу Мегз предизвика огромно недоволство в
Коментари Харесай

Влогъри на бунт срещу Калканджиева: Да се изгони от модните среди!

Постъпката на Жени Калканджиева против Мегз провокира голямо неодобрение в обществените мрежи, видя HotArena.

Припомняме, че пияна Каканджиева си разреши да псува и крещи по Миглена Каканашева до момента в който тя говореше за благотворителната си акция #АКТИВНОДОБРО на финала на ревюто си от сцената на седмица на модата.
Потребителите заляха инстаграма на Мегз със стотици позитивни мнения, в които я поздравяват за смелата постъпка и че не е паднала на равнището на Мис България, като отговори на простотията ѝ.

На другия полюс пък се реакциите към Калканджиева.

Тя провокира всеобщо неодобрение. Като освен елементарните консуматори осъждат постъпката ѝ, само че и редица известни влогари и блогари се оповестиха против нея. Някой направиха иронии на абсурда като имитираха Жени с разгулен глас. Други проучиха случилото се като описаха обстановката като международен срам и припомниха, че това не е първата пиянска демонстрация на Жени на обществено събитие.

Добилият още веднъж известност със случая “Ричард Липовона ”- Любомир Жечев от Къртицата, който е остарял зложелател Жени - пък се закани, че това ще бъде новата му тематика за материал.  Припомняме, че Любо не един път докара до сълзи и нервност Калканджиева с откровени изказвания  по време на присъединяване им в Къртицата.

Най-острият коментар, обаче, пристигна от формалните блогъри на събитието - ATIDORA. Момичетата, които към този момент пета година разясняват стилното събитие, приканиха “ . Много ни се желае от този случай да си извадим поука и хора като Жени Калканджиева, позволяващи си да покажат подобен ослепителен непрофесионализъм, да не бъдат повече част от стилния бизнес ”.  Статията бе споделена и от страницата на Седмица на модата, което демонстрира позицията и на уредниците на събитието.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР