Постъпката на Александър Морфов е хлапашка. Това заяви актьорът Георги

...
Постъпката на Александър Морфов е хлапашка. Това заяви актьорът Георги
Коментари Харесай

Георги Новаков: Добре, че Морфов не е имал бутилка водка, а само флумастер

Постъпката на Александър Морфов е хлапашка. Това съобщи артистът Георги Новаков. „ Добре, че Сашо е разполагал единствено с флумастер, а не и с бутилка водка, тъй като митингът му безусловно щеше да пламне “, сподели той за „ пожара “ в театъра, който „ тлее “ от края на предходната година.

Според него цялата история, която се разиграва в театъра, доста прилича разказ от Джон льо Каре – би трябвало непрестанно да се връщаш обратно, с цел да си подредиш нещата и да си изясниш картината. Той добави, че „ има доста подводни течения “ в целия този скандал.

„ Това е една хлапашка постъпка, да не кажа нещо по-лошо. Но те и двете страни в абсурда вършат поредност от такива глупави действия. Все мощни думи ми идват, само че се пробвам да се възпирам “, сподели още артистът.

Той напомни, че шефът на Народния спектакъл е завоюва състезанието, тръгвайки напред с портрета на Александър Морфов, т.е. режисьорът е бил отпред в неговия екип. Това се е случило през лятото на 2022 година, минава известно време и се зараждат някакви други процеси, изяснява още артистът.

„ Кучето очевидно е заровено някъде другаде – има нещо, което е провокирало дейностите на Сашо Морфов “, добавя той.

Актьорът разказа шефа на театъра като по-обигран и не разкрива държанието си, до момента в който режисьорът е прочувствен и обявява мислите си. Новаков дефинира дейностите на Васил Василев като „ ослепителен ход “.

„ Има една конструкция, която има основен режисьор. Той трансформира структурата и към този момент няма такава позиция. Сега въпросът е дали Сашо Морфов е дисциплинарно уволнен. Не, такава служба няма, значи и него го няма “, изясни още артистът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР