Постъпката на 67-годишния певец Орхан Мурад не само е изключително

...
Постъпката на 67-годишния певец Орхан Мурад не само е изключително
Коментари Харесай

Орхан Мурад постъпи изключително подло с дъщеря си


Постъпката на 67-годишния артист Орхан Мурад освен е извънредно подла, а и нанесе голяма рана на един от най-близките му хора – щерка му.

 

Той освен, че не я поздрави за раждането на внука си, а даже изтри всички поздравления в профила си в обществената мрежа.

 

Припомняме, че Сузанита роди онлайн в обществените мрежи и несъмнено получи голям брой благопожелания за първородната си рожба. Баща й също получи поздравления за първородния си внук, който носи името Матиас.

 

В следобедните часове на деня на раждането на Матиас, стената му преливаше от благопожелания. Малко по-късно обаче всички те бяха заличени до едно. Единственото, което може да бъде забелязано на стената му към днешна дата, са анонси на бъдещите му изяви.

 

Очевидно мълвата за краха сред татко и щерка, са безспорната истина. Дори появяването на нов живот не е съумяла да стопи ледовете сред двамата.

 

След като таткото на Матиас – Марк Славов заяви богатствата новина, след него и 19-годишната му половинка пусна прочувствен пост, отдаден на раждането на първата й рожба.

Тя отбелязва, че Господ я е дарил с още един прелестен мъж и от този ден отваря нова страница в живота – по-смислен, по-красив и по-различен от всеки път.

 

Сузанита отбелязва, че е извънредно признателна за благополучното раждане, въпреки да се наложи да роди не по натурален път, каквото бе желанието й, а със секцио.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР