Постановката се посвещава на стогодишнината от рождението на автора. ...

Постановката се посвещава на стогодишнината от рождението на автора.
<img class=
Коментари Харесай

СЛЕД РЕПЕТИЦИЯТА- Един спектакъл за чувствата, страстта, въжделението и любовта, на сцената и извън нея

Постановката се посвещава на стогодишнината от рождението на създателя.

 Театър " Българска войска "

За пиесата " СЛЕД РЕПЕТИЦИЯТА " Ингмар Бергман споделя:

" Това е произведение, което съставлява моя прям опит да бъда прям. " Театралната рецензия открива в тази пиеса любовна изповед – " спектакъл за театъра”, в който актьорите играят артисти, а техните превъплащения, пристрастености и илюзии се лутат сред живота в действителността и живота на сцената.

 Театър " Българска войска "

Режисьорът на спектакъла, Валентин Ганев споделя:

" Репетицията е повтаряне, проба, търсене, блуждаене, разкриване, фикция, бълнуване, пристрастеност, пот, смях, наслада и тъга... - ЖИВОТ. Какво идва след подготовките? Представление. Ако погледнем на човешкия живот като на подготовка, след нея идва огромното показване... пред безкрая... или по-нататък... Къде е това след края на безкрая?... "

 Театър " Българска войска "

" СЛЕД РЕПЕТИЦИЯТА” е… история за режисьор и две актриси. Би могло да се опише и по този начин. Но по какъв начин да опишеш страстите на Артиста? Как да обрисуваш тънката граница сред действителността, съня, загатна, мечтата…? Дали днешната обич не е просто носталгичен опит да преживеем още веднъж отминалата? Имало ли е обич, или е било единствено роля?

Гледайте на сцената на Театър " БЪЛГАРСКА АРМИЯ” СТЕФКА ЯНОРОВА, ГЕРГАНА ПЛЕТНЬОВА, ВЕСЕЛИН РАНКОВ, под режисурата на ВАЛЕНТИН ГАНЕВ

" СЛЕД РЕПЕТИЦИЯТА " - един театър за възприятията, пристрастеността, въжделението и любовта. на сцената и отвън нея. Премиерни дати: 11, 15 и 27 януари.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР