Постановката на режисьора проф. Светозар Донев Хубавата Елена от Жак

...
Постановката на режисьора проф. Светозар Донев Хубавата Елена от Жак
Коментари Харесай

Хубавата Елена ще има премиера на фестивала Опера в летния театър във Варна

Постановката на режисьора проф. Светозар Донев " Хубавата Елена " от Жак Офенбах ще има своята премиера през днешния ден на фестивала Опера в летния спектакъл във Варна, оповестиха уредниците.

Хореографията на спектакъла е на дъщерята на режисьора - Анна, а сценографията - на Иван Токаджиев. Под палката на диригента Кръстин Настев на сцената ще излязат артистът от Драматичен спектакъл " Стоян Бъчваров " Пламен Георгиев като Менелай и солистите на Варненската опера Пламен Долапчиев като Парис и Александър Мутафчийски като Калхас. В ролята на хубавата Елена феновете ще видят Лилия Илиева.

Спектакълът е взаимна продукция на Опера в Летния спектакъл и Международния музикален фестивал " Варненско лято ". Театрално-музикалният продуцентски център - Варна прави жест към ценителите на музиката и билетите за фестивала Опера в Летния спектакъл през тази година са със специфични цени.

Билетите от всички ценови пояси се оферират на двойно по-ниска цена от предходната година. Най-скъпите билети от 80 лв. през 2019 година в този момент са на цена от по 40 лв.. За групи над 9 души и за тези, които изберат офертата Културен маратон за 5 и повече представления, ще има и 20 % отстъпка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР