Постановката на Георги Михалков е първа за България по пиесата

...
Постановката на Георги Михалков е първа за България по пиесата
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска:Изборът на Марта гостува в театър Българска армия

Постановката на Георги Михалков е първа за България по пиесата на нашумелия Жорди Галсеран „ Без запаси ”. Политик ще се сблъска с тайфа мошеници на високо равнище. Намесва се и любовта и изниква въпросът за избора. Виртуалната действителност се намесва в „ Променяне ” в Нов спектакъл НДК.

Йоана Буковска - Давидова стъпва мощно в територията на моноспектакъла. " Променяне " е един от първите театрални спектакли в Европа с добавена действителност. Идеята и драматизацията са на актрисата, по книгата " Промяна " на норвежката актриса Лив Улман, режисьор е Гергана Димитрова.На 13 и 14 февруари в Нов спектакъл са предпремиерните представления, а тържествената премиера е планувана за март, в пловдивския трагичен спектакъл.

„ Нос ”, който ще ви спре дъха. Уверете се в петък. Постановката на Веселка Кунчева и Ина Божидарова в спектакъл 199 е свободна акомодация на гоголевия „ Нос ”. Пиеса, осмиваща бюрокрацията, пошлостта и безразличието, театър, който прегръща човечността.

В събота в Младежкия спектакъл ви чака " Иначе казано " - пиеса на най-вълнуващия драматург на новото време.

Флориан Зелер е притежател на влиятелната премия " Молиер " и още основни европейски театрални оценки. В " Иначе казано " събира любопитен квартет, преведен на българска сцена от режисьора Владимир Петков. Семейна двойка посреща собствен другар и младата му другарка, поради която е напусна брачната половинка си. Кротката вечеря ще се трансформира в ураганен спор и ще наруши привидното успокоение в къщата. До къде стига свободният избор и по кое време прекрачваме границата - въпросите ще връхлетят и гледащите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР