Постановка, сваляща маските във всекидневието. Това предлага театър Българска армия

...
Постановка, сваляща маските във всекидневието. Това предлага театър Българска армия
Коментари Харесай

Премиера на пиесата Белла Фигура в театър Българска армия

Постановка, сваляща маските във всекидневието. Това предлага спектакъл " Българска войска " с пиесата " Белла Фигура ". Премиерата е през днешния ден, а зад кулисите надникна Татяна Йорданова.

Това е режисура за постановките, които сами измисляме в всекидневието си. Името на театралната режисура е " Белла фигура " - италиански израз, който значи да правиш положително усещане в обществото.
Антон Угринов, режисьор: В устрема си да спечелим утвърждението на другите, да се харесаме на другите ние доста постоянно започваме самите ние да не се харесваме.
Надникваме в сюжета и откриваме любовта на една държанка. В ролята е Гергана Плетньова. А в тази пиеса любовницата не е безусловно неприятен воин.
Гергана Плетньова: Любовницата е човек, който обича също. без значение дали тази обич е неверна от позиция на обществото и морала на хората - тя е обич и съществува.
Това е комедия, само че не не напълно.

Антон Угринов, режисьор: Смешна покруса за суетата, за страха, за обичта и предразсъдъците. Георги Къркеланов: Това са така наречен скрити неща, нещата, за които не се приказва, подминаваме.
И в случай че не вярвате, че в театъра може да бъде вкарана кола, а на сцената да има тоалетна, то 15 и 24 октомври са дните, в които можете да се убедите в противоположното.

Стефка Янорова: Елате да видите това зрелище. Да спрем да се държим като глътнали бастуни, а да се любуваме на живота подобен какъвто е.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР