Пост- апелна благоевградчанина Методи Байкушев докосна стотици в мрежата, с

...
Пост- апелна благоевградчанина Методи Байкушев докосна стотици в мрежата, с
Коментари Харесай

Методи Байкушев: Поискайте оставката на Б. Борисов! Не е ли време приятели от ГЕРБ, да кажем всички - Царят е гол?

Пост- апелна благоевградчанина Методи Байкушев докосна стотици в мрежата, с откровеното си обръщение. Дни преди началото на предизборната акция Байкушев, се обърна към елементарните хора, членове на Политическа партия ГЕРБ и към приятелите си в партията на Борисов. Ето какво им сподели М. Байкушев. Публикуваме без интервенция:

Имам другари от ГЕРБ, изключително в Благоевград и държа на тяхното другарство.

Защото знам едно – казусът на ГЕРБ не са елементарните хора. Мнозинството от симпатизантите на ГЕРБ знаят какъв е ползата на България. Те не се разграничават по нищо от поддръжниците на Политическа партия и Демократична България. Имаме същите фантазии – страната да работи обикновено и почтено, бизнесът да е свободен, а децата ни да останат тук.

Какво да вършат оттук насетне Гражданите за европейско развиване на България?

Този въпрос става изключително значим не просто за партията, а за цяла България след новия лист Магнитски и тежката злополука на Бойко Борисов при Цветанка Ризова предходната седмица.

Проблемът на ГЕРБ е явен на всички – това са водачът и най-приближените му. Тези, за които към този момент никой не се съмнява, че са забъркани в гранд корупция. Казаха го ясно точно Западните ни съдружници. Казаха това, което всички знаехме и членовете на ГЕРБ знаят по-добре от другите.

Става въпрос за хората, които облагодетелстваха Кремъл финансово и стратегически през последните 12 години.

Става въпрос за тези, които в очите на елементарните хора завързаха ГЕРБ за корумпираната върхушка на Движение за права и свободи и техните кафяви медии.

Става въпрос за тези, които направиха схемите:

Турски поток – 3 милиарда

Белене – 1.2 милиарда

КТБ – 4.7 милиарда

Изкуствено поддържана взаимозависимост от Газпром на скандално високи цени – доста милиарди

Умело прикриван картел при горивата през задачите 12 години - доста милиарди

600 млн. " отстъпка " за Божков, с цел да се зомбират и загробват с задължения българите с " Националната лотария " непрекъснато от малкия екран.

Става въпроса за тези, които години наред провеждат огромно пазаруване на гласове и реализират слисващ брой преференции за хора, които не имат никакви качества.

За моите съграждани от Благоевград прибавям тук и заличаването на Булгартабак, което нанесе тежък удар върху града ни. Лично дело на Борисов и Пеевски, което няма да забравим.

Хората в ГЕРБ Благоевград нямат нищо общо с убийството на " Цигарената " и са наранени от него тъкмо толкоз колкото и всички други джумалии.

Е, не е ли време, другари от ГЕРБ, да кажем всички - Царят е гол? Не е ли време дружно с нас да му подирите сметка? Не е ли време за смяна?

Досега Борисов хвърляше под рейса обособени хора от ГЕРБ, когато трябваше да оцелее. Правеше се, че не ги познава. Сега към този момент ясно демонстрира, че е подготвен да затрие всички Ви. Без да му мигне окото.

Призовавам всички в ГЕРБ - поискайте оставката на Борисов, изберете най-достойните измежду Вас и направете тъй че в идващия парламент да вкараме България в еврозоната и Шенген и да създадем промените, които ще придвижат България с 10 години напред – правосъдната промяна, електронизацията, образованието, опазването на здравето, службите и регулаторите.

И апелирам Ви, не помагайте с пазаруването на гласове и схеми при броенето на хартиите. Всички знаем кой го прави. Елате отсамната страна на светлината. Нека оставим Движение за права и свободи сами в този бизнес. Да им попречим дружно, а в идващия парламент един път вечно да създадем почтени изборни правила, посредством които България да се ръководи съгласно същинската свободна воля на жителите.

М.Байкушев


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР