Посрещнаха вчера с хляб и сол в Сандански президента Румен

...
Посрещнаха вчера с хляб и сол в Сандански президента Румен
Коментари Харесай

Ето къде Румен Радев отпразнува рождения си ден

Посрещнаха през вчерашния ден с самун и сол в Сандански президента Румен Радев, а кметът на общината Атанас Стоянов му подари скъпото издание Алманах “Македония” – албума, знак на родолюбие, култура и независимост. В знак на респект към делото на националния будител и отбелязване на 298 години от рождението на светеца Паисий Хилендарски Стоянов изненада госта си с дубликат от безконечната “История Славянобългарска”.

Предния ден президентът и брачната половинка му направиха разходка по централната улица „ Македония” на курортния град, придружавани от общинския водач на Българска социалистическа партия Младен Тимчев. Десетки жители съумяха да се снимат с президента и да беседват с него.

Президентската двойка отпразнува рождения ден на Румен Радев в четвъртък в ресторанта на хотела на братя Паласчеви в Сандански. Менюто остана в цялостна загадка, само че източници разкриха пред „ Струма”, че двамата са били скромни в избора си. Румен Радев и брачната половинка му пренощуваха в хотела на ивестната фамилия Осиковски в село Рожен, преди този момент са посетили и Роженския манастир.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР