Посрещнаха го с почести, драконовски мерки за сигурност, при невиждан

...
Посрещнаха го с почести, драконовски мерки за сигурност, при невиждан
Коментари Харесай

Борисов пристигна в Скопие

Посрещнаха го с почести, драконовски ограничения за сигурност, при невъобразим медиен интерес

С най-високи държавни и военни почести бяха посрещнати министър председателят Бойко Борисов и българската делегация в Скопие. Борисов е придружаван от заместител министър-председателите Екатерина Захариева и Красимир Каракачанов, както и министрите Ивайло Московски и Теменужка Петкова, които ще проведат двустранни срещи със своите сътрудници от държавното управление на Република Македония, съобщи „ Фокус ".

Те бяха посрещнати през постройката на Министерския съвет в Скопие с военни почести и осъществяването на химна на двете страни.

На церемонията участваха министри от македонското държавно управление, дипломати. Борисов и Заев одобриха почетния строй. Двамата влязоха в постройката на Министерския съвет.
Очаква се след минути да стартира церемонията по сключване на Договора за добросъседство сред България и Македония от министър-председателите Бойко Борисов и Зоран Заев.

Изключително засилени са ограниченията за сигурност.

Цяло Скопие е блокирано поради двудневното посещаване на българския министър-председател, съобщи македонската медия „ А1ON ".

Блокирани са кръстовищата, видимо е засилено наличие на полицията и специфичните елементи.

Над македонската столица непрекъснато летят хеликоптери.

Достъпът на публицисти до постройката на държавното управление е усложнен. Те би трябвало да обикалят с километри, с цел да доближат там.

Нечувано е медийно покритие на визитата на Борисов в Македония, разяснява македонската медия " Макфакс ", която сочи, че на място в Скопие участват 100 журналистически екипа от България.

Бронирани машини, огромен брой служители на реда и хеликоптери са ситуирани към постройката на държавното управление в Скопие поради визитата на българския министър председател Бойко Борисов в страната.
Медията разяснява, че това към този момент е най-голямата посещаемост на задгранични публицисти в страната.

" Никога до момента, за нито един задграничен представител в страната, не е имало такова медийно отразяване ", сочи " Макфакс ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР