Посрещането на новата година освен с много положителни емоции, шампанско

...
Посрещането на новата година освен с много положителни емоции, шампанско
Коментари Харесай

Какъв цвят на бельото носи късмет в новогодишната нощ

Посрещането на новата година с изключение на с доста позитивни страсти, шампанско и красиви фойерверки, постоянно минава и с някои дребни ритуали, за които се счита, че носят шанс. Според китайския народ (и не само) в навечерието на празника е от голяма важност какъв цвят долни дрехи ще носи човек, в случай че желае годината му да бъде изпълнена със здраве и благополучие.
Само след няколко часа всички ще посрещнем 2019 година, което значи, че разполагате с малко, само че задоволително време да изберете верния цвят долни дрехи. Хубаво е то да бъде ново, както и останалата част от облеклото ви, защото се има вяра, че верният избор на цвят дружно с нещо ново може да притегли шанса към вас.
Според дамите в Китай, аленото долни дрехи носено в навечерието на новата година ще им донесе шанс в любовта. Ето за какво на сватбения си ден доста булки избират да носят алено, вместо бяло долни дрехи. Червеният цвят се свързва с топлината, просперитета, възбудата и е одобряван като преобладаващ цвят. По традиция алено долни дрехи и облекла за шанс обличат също италианците и испанците.
Освен нещо в алено, китайците поставят долни дрехи или дреха с жълто или златно. В Древен Китай единствено царете носели облекла със златни детайли и този цвят се асоциира с благосъстоянието и властта. В доста европейски страни златното е свързвано със слънцето, което се счита, че носи шанс.
От другата страна на земното кълбо, във Венецуела, Колумбия и Перу, по традиция в новогодишната нощ се носи също жълто долни дрехи. В тези страни жълтият цвят се счита, че излъчва разсъдък, оптимизъм и увереност. Мексиканците да вземем за пример считат, че жълтият цвят притегля парите и положителните финансови приходи. Побързайте с покупките за новогодишната нощ и не пропускайте да облечете нещо в алено, златно или жълто.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР