Посрещаме туристи за Пловдив 2019 с къща на призраците Представят

...
Посрещаме туристи за Пловдив 2019 с къща на призраците Представят
Коментари Харесай

Рейсовете едва минават под клон на 10-годишен чинар

Посрещаме туристи за Пловдив 2019 с къща на призраците Представят през днешния ден плана за кино „ Космос ” Фондация "Пловдив 2019 " с нови офиси против 300 бона наем Проекти в Пловдив на кота нула след 20 бона от страната

До стоянката за рейсовете е посаден 10-годишен чинар. И съгласно водачите на туристическите групи той им унищожава машините. „ От 3 години се оплакваме, че клонът на чинара безусловно се забива в покривите на автобусите. Реакция никаква, а желаеме нещо просто - да го отрежат, тъй като пречи. Понякога тук се нареждаме по 5-6 рейса и тогава става същински пъкъл ”, описа водач от София.

Мъжът преди малко е оставил група румънци и ги чака да се върнат след обиколка на Стария град. Другият маршрут на туристите е да ги оставят пред Джумаята и оттова те да стигнат пешком дотук. Клонът в действителност пада ниско и стърже покривите на рейсовете. Според наредбите, с цел да бъде отсечен един клон, би трябвало да се пусне молба до съответното кметство.

Оттам ще бъдат изпратени специалисти, които да преценяват рисково ли е дървото. Чак по-късно общинското дружество може да пристъпи към рязане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР