Посрещаме този 5 юли без традиционните чествания, в нетипична обстановка,

...
Посрещаме този 5 юли без традиционните чествания, в нетипична обстановка,
Коментари Харесай

Отбелязваме 141-годишнината от създаването на МВР

Посрещаме този 5 юли без обичайните празнувания, в нетипична конюнктура, в която ни сложи пандемията. Независимо от това съм уверен, че всеки носи празника в сърцето си - с горделивост от осъзнатия избор да бъде част от Министерство на вътрешните работи - се споделя в обръщението на министър Маринов във връзка годишнината от основаването на Министерството на вътрешните работи. Публикуваме цялостния текст.

Скъпи сътрудници,

Чест е за мен да Ви поздравя със 141-годишнината от основаването на Министерството на вътрешните работи. Във времето извървяхме нелекия път на одобряване и възобновяване, само че съхранихме своята задача - в името на закона и на обществото.

Благодаря Ви за напъните, постоянството и отговорността, с които непрекъснато работите на първа линия - да служите на хората, да осигурявате помощ в спешни обстановки, да пазите спокойствието и вътрешния ред в страната, да защитавате границата ни, да потвърждавате страната ни като заслужен сътрудник в европейското семейство!

Желая ви здраве, сили и убеденост, а на Вашите близки - самообладание и поддръжка.

Посрещаме този 5 юли без обичайните празнувания, в нетипична конюнктура, в която ни сложи пандемията.

Но съм уверен, че всеки носи празника в сърцето си - с горделивост от осъзнатия избор да бъде част от Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че управлението на Министерство на вътрешните работи взе решение да анулира всички обществени събития, които обичайно съпътстват професионалния празник. В петък министърът, политическият кабинет и основният секретар на Министерство на вътрешните работи поставиха венци и се поклониха пред паметника на чиновниците, починали при осъществяване на дълга си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР