Посрещаме есента с отворени обятия и нов маникюр. Независимо дали

...
Посрещаме есента с отворени обятия и нов маникюр. Независимо дали
Коментари Харесай

Мода 2022: 6 хитови тренда при маникюра за тази есен

Посрещаме есента с отворени прегръдки и нов маникюр. Независимо дали прибавяме свежи есенни нюанси към сбирката си от лакове, или декорираме ноктите си с забавен дизайн, „ прогнозата “ планува занимателни и вълнуващи трендове, които да изпробваме този сезон, написа Iwoman.bg.
1. Игра на фолио  
Ако си мислите, че фолиото е единствено за зимните празници около Коледа и Нова година, то сигурно грешите. Този типичен дизайн ще бъде шлагер през есента. Фолиото е наложително за тези, които обичат красивия и настоящ маникюр. Можете да приложите цветя, скотски щампи, искра – всичко. Фолиата са превъзходен метод да добавите измерение и да извършите ноктите си персонализирани.

 
2. Желирани нокти  
Всичко от 90-те се завръща с гръм и тропот и желеобразните нокти просто провокират наслада. Тенденцията за полупрозрачни, сходни на стъкло нокти също е лесна за основаване и е страхотна основа за ноктопластика. Есенните разновидности на желеобразните нокти ще включват занимателни дизайни на костенурка и скотски щампи.

 
3. Геометрични неутрали
Color blocking е превъзходен метод да добавите тънък дизайн и голям брой нюанси към ноктите си. Неутралните нюанси основават лесна за носене, земна атмосфера.

 
4. Бебешки френски маникюр
Обичаме френския маникюр, само че този сезон класическият жанр придобива „ по-младежки “ свършек. „ „ Бебешкият френски маникюр “ е вашият характерен френски, само че с по-тънка акцентираща (хром, сребро, злато) линия на върха на нокътя за по-фин и съвременен тип. Освен това наподобява ужасно за тези с доста къси нокти.
 
 
5. Тиквена мания
Основен детайл за есента е тиквата, а нюансите са ужасно допълнение към нашето ентусиазъм за ноктите за есента. Този маникюр напълно обгръща есента с красиви нюанси на портокал, топла неутрална основа и меден искра.

 
6. Секси рок
Виждали сме „ рок грима “ и прическите като медуза, които вършат възторг в интернет, тъй че е вярно нашият маникюр също да получи изискано отношение. Глем рокът ще бъде шлагер тази есен. Това е стилът, който просто продължава да дава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР