Посрещачът Мартин Атанасов очаквано бе разочарован след драматичното поражение от

...
Посрещачът Мартин Атанасов очаквано бе разочарован след драматичното поражение от
Коментари Харесай

Мартин Атанасов: Във важните ситуации ни липсваше опит

Посрещачът Мартин Атанасов предстоящо бе отчаян след трагичното проваляне от Бразилия.

" Имахме първите два гейма и половина, по този начин да се кажа. Не успяхме да натиснем задоволително съперника. Не издържахме на напрежението. Бразилия заигра по-силно, ние почнахме да бъркаме. Не можахме да отиграем лесните обстановки и от там пристигна спада. И различен път съм играл против Бразилия, само че възприятието е неповторимо. Особено в подобен мач. Не съм гледал доста от другата страна. Стараех се да оказвам помощ на моя тим ", показа Атанасов.

" Има и такива мачове. Играеш, играеш. Всичко върви. И след това пристигнаха 3-4 обикновени неточности и от там всичко потегли надолу. Може би ни липсваше и малко опит. Не, че се извинявам, само че във значимите обстановки ни липсваше точно това. Имахме и мачбол. Не ни се получиха нещата в най-важните моменти. Смея да кажа, че ще бъде доста по-трудно, в сравнение с в този момент. Ако играхме, както в първите два гейма през днешния ден, ще отидем на Олимпиада. Но такава форма не се поддържа толкоз елементарно. Надявам се да се класираме, само че хората не би трябвало да имат толкоз огромни упования ", показа още той.

 България - Бразилия 2:3 @@@

" Това беше най-важният мач. Имаме към 9 дни отмора. Отиваме да си почистим главите си. Повече душевен, в сравнение с физически. На европейското са разнообразни мачовете. Като пристигна момента ще беседваме за тях. Получи се прекрасен колектив сред по-опитни и по-млади. Това, че Пранди не е викнал някои по-опитни играчи, това си негово решение. Който е в най-хубава моментна форма, той играе. Тактически, индивидът си свърши работата ", добави още той.

" Залата беше претъпкана. Чувството беше неповторимо. Първите два гейма летяхме, само че не се получиха нещата. Благодаря на цяла България за поддръжката, ще пробваме да зарадваме почитателите на другия шампионат ", приключи Атанасов.
 Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР