Посредствеността и корупцията предопределят края на епохата на ГЕРБ. Това

...
Посредствеността и корупцията предопределят края на епохата на ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

Николай Стайков: Посредствеността и корупцията предопределят края на епохата на ГЕРБ

Посредствеността и корупцията предопределят края на епохата на ГЕРБ. Това разяснява в предаването " Студио Actualno " Николай Стайков, публицист във Фондация “Антикорупционен фонд ”, чието следствие за корупция и кражба на бизнеса на Илия Златанов разбуни духовете в общественото пространство в последните месеци.
Припомняме, че Стайков получи закани против себе си и фамилията си, само че това не отхвърли нито него, нито Фонда да продължат работата си и по случая " Осемте джуджета ". Само преди няколко дни излезе третата част от следствието, като в предаването Стайков показа, че идната седмица ще бъде излъчена и четвъртата част, а след нея ще има и пета, тъй като “излизат нови и нови скандални разкрития ”.
По думите на Николай Стайков прокуратурата не може да изясни разминаването в изказванията за откритото злато на предприемача Илия Златанов. " Специализираната прокуратура има доста въпроси, на които да дава отговор, само че мълчи и това работи както против нея, по този начин и против истината ", споделя журналистът.
" Отказах се самичък от поставената ми персонална защита. В момента не ме е боязън, тъй като историята е настояща и едва ли някой би провел сходна глупава акция. Те единствено усилиха интереса към работата ни ", акцентира Стайков.

Стайков разяснява и продължаващото близо месец неодобрение по площадите, като означи, че посредствеността и корупцията са амортизирали ГЕРБ. " Те не съумяха да се освежат с нови лица, а непрекъснато губят такива. Накрая остана единствено лицето на премиера, което е политически амортизирано ", смята журналистът.
Според него е значимо да забележим кои партии ще се обединят към настояванията на митинга и кои ще са срещу. Това е разграничителната линия, към която ще се образува идващото ръководство, сподели още Николай Стайков в предаването " Студио Actualno "
Още любопитни детайлности към случая " Осемте джуджета " научете във видеото.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР