Посред бял ден в центъра на София маскиран мъж нахлу

...
Посред бял ден в центъра на София маскиран мъж нахлу
Коментари Харесай

Иззети са видеозаписи след обира на банка в София

Посред бял ден в центъра на София маскиран мъж нахлу в клон на ДСК на столичния бул. " Мадрид ". Заплашил чиновник и лишил наличната сума пари в друга валута.

Вижте и още във включването на Елиана Димитрова.

Инцидентът е станал тази заран към 10 часа. Никой в офиса не е потърпевш, въпреки че по непотвърдени данни нападателят е бил въоръжен с револвер. Възможно е обаче това да е бил револвер играчка. Също по непотвърдена информация нападателят е взел към 15 000 лв. в разнообразни валути от касата на офиса и избягал.

Повече от четири часа продължиха огледът на полицията на мястото и разпитите на пострадалите чиновници. От полицията отхвърлиха всевъзможни мнения, от клона на банката също. Полицията е иззела видеоматериали от камерите на прилежащи офиси. Явно всичко е станало доста бързо, защото никой от хората в блока и работещите в прилежащите магазини не е видял нищо.

След като към 14:30 ч. полицията си потегли от офиса, тук залепиха записка, че няма да работят. По случая е формирано досъдебно произвеждане, а издирването на нападателя продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР