Посред бял ден, в 14:40 ч., двама маскирани атакуваха заложна

...
Посред бял ден, в 14:40 ч., двама маскирани атакуваха заложна
Коментари Харесай

Факири: Как двама маскирани успяха да оберат заложна къща в Бургас без никой да разбере

Посред бял ден, в 14:40 ч., двама маскирани нападнаха заложна къща "Штедрия " в най-големия бургаски комплекс "Меден рудник ". Мъжете съборили служителката - 30-годишна жена, на земята, след което над 300 грама украшения за близо 20 хиляди лева, оповестява "Флагман ".

След нападението двамата отпрашили от мястото на престъплението, а Бургас се озова под полицейска обсада.

Интересното в тази ситуация, с изключение на самия обир, е мястото, на което се намира заложната къща - ул. Въстаническа - едно от най-оживените места в жк Меден рудник и по какъв начин никой нито е схванал, нито е чул за закононарушението.

"Синът ми е видял служителите на реда и от тях е схванал какво се е случило. Аз приспивах внука си по това време и узнах доста по-късно, че са ограбили заложната къща. Не знам по какъв начин се е случило. Тук е оживена улица, само че през почивните дни е по-спокойно. Може би крадците точно по тази причина са избрали днешния ден. Не познавам и служителката на обекта - виждала съм я единствено няколко пъти, когато отваря или затваря заложната къща. Изглежда добродушно и умерено момиче, нека да не е травмирана душевен ", сподели живуща в непосредствена непосредственост до обекта.

Не излиза наяве и по какъв начин двамата влезнали в заложната къща и сякаш поискали да прегледат пръстен от витрината, а били маскирани. Докато служителката ги обслужвала, единият от нарушителите я съборил на земята, а другият през това време отмъкнал плячката.

Акцията по търсене на двамата продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР