Посолството на САЩ в София и фондация Америка за България

...
Посолството на САЩ в София и фондация Америка за България
Коментари Харесай

САЩ ще подпомогнат финансово доброволчески инициативи на граждани и дребния бизнес

Посолството на Съединени американски щати в София и фондация " Америка за България " афишират стратегия за финансова помощ за българи, работещи в поддръжка на своите общности по време на COVID-19, се споделя в прессъобщение на дипломатическата задача.

" Българите носят храна на съседите си, грижат се за поставените под карантина медици, оказват помощ на възрастните си съграждани и правят доста други неща. Тези действия демонстрират силата на българите - тяхната връзка както едни с други, по този начин и с цялата общественост. Като отдавнашни сътрудници ние с възторг поддържаме тези впечатляващи старания. " - е представена да споделя посланикът на Съединени американски щати в България Херо Мустафа.

Като самопризнание за доброволческите начинания по време на рецесията с COVID-19, посолството и фондацията ще дават финансова помощ на български жители, неправителствени начинания и дребни и междинни бизнеси, които оферират услуги в поддръжка на своите общности.

посолството приканва участниците в тези начинания да предлагат себе си или организацията, за която работят на уеб страница: http://www.BGStandingTogether.org/

Всеки български жител или организация могат да аплайват за тази финансова поддръжка. Финансовата ни помощ има за цел да подкрепи тези, които оказват помощ на другите. Ще предоставяме помощ за планове, които към този момент се извършват, осведомят създателите на самодейността.

Номинации ще се одобряват до 13 ч. в понеделник, 30 март. Получателите на финансиране и тяхната активност ще бъдат оповестени обществено в уеб страниците на посолството и фондацията, във Фейсбук, Twitter и Instagram.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР