Посолството на САЩ в Москва призова руските власти незабавно да

...
Посолството на САЩ в Москва призова руските власти незабавно да
Коментари Харесай

САЩ пришпорват Русия незабавно да разследва отравянето на Навални

Посолството на Съединени американски щати в Москва прикани съветските управляващи неотложно да проверяват хипотетичното отравяне на опозиционера Алексей Навални, който е в изкуствено провокирана кома в немска болница, където беше закаран от Русия, осведоми " Франс прес ".

Американският дипломат в Русия Джон Съливан настоя, че съветските управляващи би трябвало да стартират " неотложно, всеобхватно и транспарантно следствие ", което държи страните зад този акт виновни, написа неговата говорителка в " Туитър ".
 Франция отсече: Навални е жертва на закононарушение
Франция отсече: Навални е жертва на закононарушение

Настоява Русия да организира бързо и транспарантно следствие

Това става, откакто Кремъл упрекна немските медици в прекомерно прибързана информация, откакто те споделиха през вчерашния ден, че проучванията на Навални демонстрират, че е токсичен.

44-годишният Навални, който е един от най-ожесточените критици на президента Владимир Путин и осветли огромна властова корупция, е лекуван в болница " Шарите " в Берлин, откакто се разболя при полет в Сибир предишния четвъртък.

Той беше лекуван два дни в болница в Сибир, преди да бъде изместен в " Шарите ".

Лекарите от " Шарите " през вчерашния ден оповестиха, че клиничните проучвания на Навални " демонстрират отравяне с вещество от групата на инхибиторите на холинестеразата ".
 Кремъл за обвиняванията за отравянето на Навални:
Кремъл за обвиняванията за отравянето на Навални: " празен звук " и " нищо общо с истината "

" Не можем да се отнасяме съществено към обвиняванията

Това са субстанции, употребявани в нервнопаралитични сътрудници, както и в медикаменти и инсектициди, които потискат ензим, нужен на централната нервна система, с цел да действа обикновено.

Привържениците на Навални настояват, че той е бил токсичен от нещо в чашата си на сибирско летище преди полет до Москва, хвърляйки виновността върху Путин.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред публицисти през днешния ден, че не било ясно дали Навални е бил токсичен, защото виновното вещество не е разпознато. Русия няма да стартира следствие, до момента в който това не се случи, сподели той.
 Меркел желае от Русия следствие по случая
Меркел желае от Русия следствие по случая " Навални "

След разкритията, че е бил токсичен

Песков твърди, че съветските медици са диагностицирали положението на Навални по сходен метод на немските лекари, само че сподели, че германците са побързали да заключат, че Навални е токсичен.

Европейски Съюз прикани Русия да организира " без значение и транспарантно следствие ", до момента в който немският канцлер Ангела Меркел прикани виновните да бъдат подведени под отговорност.

Френското външно министерство посочи, че е мощно обезпокоено от " закононарушението " и прикани за " бързо и транспарантно следствие ", с цел да бъдат изправени виновните на съд.
 Изследванията на Навални в
Изследванията на Навални в " Шарите " демонстрират отравяне

" Резултатът от болестта остава нерешителен "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР