Посолството на САЩ в Москва е получило вчера от руското

...
Посолството на САЩ в Москва е получило вчера от руското
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Москва е получило списък на дипломати, които Русия гони

Посолството на Съединени американски щати в Москва е получило през вчерашния ден от съветското външно министерство лист на американските дипломати, които са оповестени за " личност нон грата ", съобщи Ройтерс, като се базира на представител на Държавния департамент.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3131
Руски медии  оповестяват, че това е в отговор на решението на американската страна да експулсира чиновници от съветската задача в Организация на обединените нации.

Миналия месец Вашингтон изгони 12 съветски дипломати от представителството на Москва в Организация на обединените нации в Ню Йорк, като се базира на ползите на националната сигурност. После бе изпъден от един руснак от същата задача по съмнение в шпионаж.

По-рано през вчерашния ден съветската осведомителна организация Интерфакс съобщи, че следва в отговор да бъдат изгонени неизяснен брой американски дипломати.

Тези събития става по време, когато Съединени американски щати и техните съдружници обмислят спомагателни санции против Русия поради нашествието в Украйна,отбеляза Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР