Посолството на САЩ в Китай е било здравна тревога, след

...
Посолството на САЩ в Китай е било здравна тревога, след
Коментари Харесай

Служител на правителството на САЩ с травма на мозъка след звуков инцидент в Китай

Посолството на Съединени американски щати в Китай е било здравна паника, откакто американски държавен чиновник е претърпял " необикновен " случай със тон и получил лека контузия на мозъка. Инцидентът припомня за мистериозното заболяване, което порази американски дипломати в Куба, оповестява " Франс прес ".

Американските и китайските управляващи проверяват въпроса, откакто служителят, който е бил назначен в южния град Гуанджоу, е бил диагностициран с лека контузия на мозъка, посочи говорителката на американското посолство в Китай.

В сигнал, изпратен по имейл до американските жители в Китай, посолството показва, че не знае каква е повода за признаците или всевъзможни сходни обстановки в страната.

В Куба през предходната година Съединени американски щати разкриха, че 24 дипломати и техните фамилии са станали жертва на неразрешена до момента мистериозна офанзива, която ги е оставила с пострадвания, наподобяващи мозъчна контузия. Десетима канадки дипломати и техните родственици също страдат от странна болест.

" Не можем все още да свържем това със случилото се в Хавана, само че проверяваме всички благоприятни условия ", коментирал представител на посолството на Съединени американски щати в Пекин.

Здравната паника на посолството акцентира, че държавният чиновник " неотдавна заяви за леки и смътни, само че необикновени чувства за тон и напън ".

" Правителството на Съединени американски щати взима на съществено тези информации и осведоми формалния си личен състав в Китай за това събитие ", се добавя в известието.

" Докато сте в Китай, в случай че изпитате някакви необикновени остри слухови или сетивни феномени, съпроводени от необикновени звуци или пронизителни шумове, не се опитвайте да откриете източника им. Вместо това се преместете на място, където звуците ги няма ", се предизвестява, призовавайки хората с медицински проблеми да се съветват с доктор.

Отбелязва се, че служителят в американското посолство е претърпял " многообразие от физически признаци " сред края на 2017 година до април 2018 година Човекът е бил изпратен в Съединени американски щати и е бил диагностициран с лека контузия на мозъка на 18 май.

" Китайското държавно управление ни увери, че също проверяват и подхващат подобаващи ограничения ", прецизираха от Държавния департамент на Съединени американски щати.

В Куба американските жертви са свързали появяването на признаците си с " необикновени звуци или слухови чувства ", посочи доктор на Държавния департамент пред Сената на Съединени американски щати през януари.

Жертвите са изпитвали главоболие, загуба на слуха, дезориентация и загуба на когнитивни качества.

Първоначално управляващите подозираха, че американците са били атакувани с някакво акустично оръжие. От разнообразни информации в медиите обаче излиза наяве, че ФБР не са съумели да стигнат до доказателства, подкрепящи теорията за звуковите оръжия.

Американското държавно управление държи Куба виновна, като твърди, че властническата страна на Раул Кастро би трябвало или да е направила офанзивите, или най-малкото знае кой стои зад тях. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР