Посолството на САЩ в Киев призова американците да напуснат Украйна

...
Посолството на САЩ в Киев призова американците да напуснат Украйна
Коментари Харесай

САЩ към американците в Украйна: Напускайте незабавно

Посолството на Съединени американски щати в Киев прикани американците да изоставен Украйна незабавно от съобръжения за сигурност.

" Посолството на Съединени американски щати приканва жителите на Съединени американски щати да не влизат в Украйна, а тези, които към този момент са в Украйна, да я изоставен неотложно, като употребяват наличните благоприятни условия за наземен превоз, в случай че това е безвредно ", се споделя в предизвестие на посолството, представено от БГНЕС.

Посолството на Съединени американски щати предизвестява сънародниците си да не се причисляват към " огромни събирания " и да не вземат участие в " проведени събития ". Заглавието на актуалното известие се отнася до " нараснала ракетна опасност " в Украйна.

Американските дипломати поучават съгражданите си в Украйна " неотложно да потърсят леговище " при положение на мощни детонации или включване на сирена за въздушна паника, както и да не се доближават до " парчета " при изстрелване на ракети. Освен това посолството акцентира, че " падащите парчета " могат да съставляват опасност при положение на прихващане на ракета или дрон.

Според оценката на американската дипломатическа задача " обстановката със сигурността в цяла Украйна е извънредно нестабилна и изискванията могат да се влошат ненадейно и внезапно "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР