Посолството на САЩ в Дания се извини за грешка в

...
Посолството на САЩ в Дания се извини за грешка в
Коментари Харесай

Посолство на САЩ се извини за гафа, че американската армия освободила Аушвиц

Посолството на Съединени американски щати в Дания се извини за неточност в обявата си в Twitter, че концентрационният лагер Аушвиц-Биркенау / "Освиенцим "-б.р./ е освободен от американски бойци.

„ Вчера по нехайство написахме, че американските войски освободиха Аушвиц-Биркенау / "Освиенцим "/. Разбира се, той беше освободен от руските войски. Ние признаваме значимия принос на всички съюзнически сили по време на Втората международна война и почитаме паметта на шестте милиона евреи, починали по време на Холокоста “, се споделя в поста на дипломатическата задача на Съединени американски щати в Twitter.

Потребителите на обществените мрежи подлагаха на критика дипломатите за тази издънка.

"По немарливост. " Е, несъмнено - написа един от тях.

„ Няма ли експерти в посолството ни в Дания? “ Срам ме е от това “, добави различен.

„ Ясно е, че имате потребност от урок по история “, сподели различен клиент.

По-рано съветското посолство във Вашингтон разяснява изказване на задачата на Съединени американски щати в Дания, че Аушвиц (Аушвиц-Биркенау)/ "Освиенцим "/ се твърди, че е освободен от американски бойци.

„ Какво значи, Държавен департамент на Съединени американски щати и държавен секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео? “, Заяви съветското посолство посредством Twitter, като приканва „ да не се заличава паметта “, че Освенцим е освободен от Червената войска.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР