Посолството на САЩ приветства решението, прието днес от Народното събрание,

...
Посолството на САЩ приветства решението, прието днес от Народното събрание,
Коментари Харесай

Посолството на САЩ и Локхийд Мартин приветстваха решението за започване на преговори за F-16

Посолството на Съединени американски щати приветства решението, признато през днешния ден от Народното събрание, за начало на договарянията за придобиване на нови самолети F-16 Block 70 от Локхийд Мартин.
 Каракачанов: договарянията за F-16 ще стартират при започване на февруари  Парламентът даде мандат на държавното управление да договаря със Съединени американски щати за F-16
Очакваме да продължим да укрепваме стратегическото си партньорство с България, нашия съдружник в НАТО, показват от посолството на Съединени американски щати.

От Локхийд Мартин също приветстваха решението на българския парламент.

Изтребителите F-16 дават отговор изцяло на отбранителните потребности на България и на НАТО и военновъздушните сили на страната ще придобият най-модерния изтребител 4-то потомство на въоръжение в алианса. Българската стопанска система и промишленост също ще завоюват от новоустановените дълготрайни връзки с световния софтуерен лидер Локхийд Мартин. Ще продължим да поддържаме държавното управление на Съединени американски щати и нашите нови български сътрудници по време на договарянията по контракта “, сподели Джeймс Робинсън, шеф Международно бизнес развиване на F-16 в Локхийд Мартин.

Локхийд Мартин, основана в Бетесда, щата Мериленд, Съединени американски щати, е световна отбранителна и галактическа компания с близо 100 000 чиновници в целия свят и работи главно в региона на изследването, проектирането, създаването, производството, консолидираното и поддръжката на високо софтуерни системи, артикули и услуги.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР