Посолството на Русия в България осъди коментарите на правния съветник

...
Посолството на Русия в България осъди коментарите на правния съветник
Коментари Харесай

Руското посолство след критиките на САЩ за корупцията у нас: Мирише на лицемерие, нали?

Посолството на Русия в България осъди мненията на правния консултант в посолството на Съединени американски щати в София Джесика Ким, че у нас липсва политическа увереност за битка с корупцията.

 Федерален прокурор Ким: Като цяло правосъдната система в България не е самостоятелна Виж още

" Коректността и уместността на острите бележки по отношение на чувствителни за българското общество въпроси, изключително в навечерието на парламентарните избори, провокира огромни подозрения. Смятаме, че сходни наставнически изказвания, както постоянно без съответни доказателства , де факто хвърлят сянка както върху политически дейци, по този начин и на функционерите на правосъдната система на Република България ", обявиха от съветската дипломатическа задача.

Преди два дни Джесика Ким, която бе изпратена у нас от Вашингтон да следи и оказва помощ за битката с корупцията у нас, разяснява, че " българските водачи знаят какво е належащо за същинска смяна, само че доста малко е направено, с цел да се реализира ".

" Въпросът за корупцията във висшите ешелони на властта към момента съществува даже в " най-демократичните " страни по света (няма да си спомняме, да вземем за пример, за някои сюжети от " украинското досие " на настоящото управление на САЩ). Мирише на двуличие, нали по този начин? ", разясниха обаче още по този мотив от съветското посолство у нас.

Очевидно имат поради изказванията, че синът на новия американски президент Джо Байдън - Хънтър, преди време е оказал помощ украинската газова компания " Бурисма " да избегне следствия за корупция. Хънтър Байдън беше в надзорния съвет на компанията от 2014 година до 2019 година

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР