Посочените три варианта за изплащане на втора пенсия може да

...
Посочените три варианта за изплащане на втора пенсия може да
Коментари Харесай

Възможна е преработка на вариантите за втора пенсия

Посочените три разновидността за погашение на втора пенсия може да претърпят преправка, до момента в който планът не влезе за гласоподаване в Народното събрание дефинитивно. Това сподели Даниела Петкова от Асоциацията на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване във връзка оповестените през вчерашния ден промени в Кодекса за обществено обезпечаване.

Петкова дефинира препоръчаните промени като добра втора крачка по регламентиране на изплащането на втора пенсия и посочи, че ще има и трета стъпка в тази посока.

" Това, което е несъмнено, е, че всеки, който се обезпечава в допълнение за пенсия, при пенсиониране ще получи минимум толкоз, колкото са импортираните осигурителни вноски на негово име ", съобщи Петкова по Нова телевизия.

Тя още веднъж акцентира, че сумата, която действително ще получаваме при пенсиониране, зависи от размера на заплатата ни през всеки месец, както и от това какъв брой години трудов стаж има обезпечения. Удръжките от заплатата по втория пенсионен фонд са в размер на 5%, напомни тя=
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР