Посочената от врачанското дружество „Братя Митеви“ фирма доставчик на перилни

...
Посочената от врачанското дружество „Братя Митеви“ фирма доставчик на перилни
Коментари Харесай

РЗИ София: Посочената от „Братя Митеви“ фирма доставчик на препарати е фантом /доказателства/

Посочената от врачанското сдружение „ Братя Митеви “ компания снабдител на перилни и почистващи препарати е призрак, откри инспекция на столичната Районна здравна ревизия. В публично писмо до шефа на РЗИ Враца Орлин Димитров, е посочено, че на адреса от предоставената фактура - София, жк „ Дружба “, бл. 66, вх. „ В “, ап. 3 не е открита компанията „ Пиер Алешар “ ЕООД, с шеф Венцислав Маринов. Проверка в комерсиалната мрежа на столицата не е разкрила да се предлага подправената партида „ Доместос “ с търсените партидни номера.
С този формален документ бе разрушена на пух и прахуляк предоставената пред Икономическа полиция, Патентното ведомство и РЗИ фактура, с която от врачанската компания бе изработен опит да оправдаят съществуването на менте артикули в складовете им във Враца.
Припомняме, че на 27 ноември предходната година в пространствата на ул. „ Васил Кънчов “ №25 и ул. „ Драган Цанков “№1 на посоченото сдружение бе осъществена неочаквана инспекция на предлаганите за продажба там перилни и почистващи препарати. Намерените 90 броя подправени опаковки на биоцидния артикул „ Доместос “ потвърдиха достоверността на подадения от организация BulNews сигнал до контролните органи.

РЗИ: Открихме 5 нарушавания в складовите бази на „ Братя Митеви “ във Враца /документ/

Още в края на декември медията ни изрази подозрения в достоверността на предоставената фактура, защото наша инспекция откри, че никой в сектора не е чувал това име. Прилагането на подправен документ пред Икономическа полиция и РЗИ се чака в допълнение да утежни ситуацията на притежателите на компрометираната компания. Очевидно братята Гришо и Миро са създали опит посредством документ от компания призрак да оправдаят ментетата в своите хранилища, само че опитът им претърпя неуспех.
В същото време продължава работата по техния случай от екипи на Икономическа полиция и Патентното ведомство на република България. Очаква се след края на всички инспекции санкциите за „ Братя Митеви “ да са много съществени, като евентуално цялата документи ще бъде предадена на прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР