Последвайте трима приятели, които тръгват на екстремно риболовно пътешествие по

...
Последвайте трима приятели, които тръгват на екстремно риболовно пътешествие по
Коментари Харесай

Риболовът невъзможен: тази вечер по Viasat Explore

Последвайте трима другари, които потеглят на рисково риболовно странствуване по света в грандиозно ново ТВ шоу по Viasat Explore.

Чарли, Джей и Блоуфиш са фанатици на тематика лов на риба и всеки " специализира " в избрана област. Тримата непрекъснато плетат проекти за най-странните и рискови риболовни пътешествия и се насочат към 10 фантастични дестинации из целия свят. 

От лов на риба с харпуни на Бахамите до скачане с бънджи в Британска Колумбия и надлъгване на крокодили в Кения, задачата им е да заловят неуловими водни жители по най-забавните и причудливи вероятни способи. Ще се потопите напълно в изпълнените с адреналин пътешествия, за които множеството риболовци единствено са си мечтали. Присъединете се към тримата другари по света, с цел да станете част от най-екзотичните и невероятни морски завършения.

Поредицата можете да гледате довечера, от 22:45, по Viasat Explore.


Viasat Explore е освен това от това, което очаквате. Любопитен, авантюристичен надъхан и насочен, каналът изследва новото и необикновеното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до всекидневието на завладяващи герои, които вършат нещата по един малко по друг метод. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР