Последвайте Гласове в .Няколко хеликоптера на американските сили извършиха операция

...
Последвайте Гласове в .Няколко хеликоптера на американските сили извършиха операция
Коментари Харесай

Американска операция с хеликоптери бе извършена в Североизточна Сирия

Последвайте ”Гласове " в.
Няколко хеликоптера на американските сили направиха интервенция в Североизточна Сирия, при което бе погубен един човек, съобщи Франс прес, като се базира на сирийската държавна телевизия.

Това е първата интервенция на американски сили, осъществена благодарение на хеликоптери в зона под контрола на сирийското държавно управление от началото на  войната в Сирия през 2011 година, оповестява Сирийският център за правата на индивида.
Операцията е била осъществена през нощта в зона, близка до кюрдския град Камишли. 
Според локален гражданин три американски хеликоптера с военни са се приземили преди изгрев слънце в село в региона на Камишли и са призовали по високоговорител жителите да не напущат домовете си. Те са претърсили една къща и са ликвидирали един човек, преди да изведат оттова още двама души.

Според очевидеца е имало и престрелка сред американските военни и членове на милиция, близка до сирийския режим. Един от членовете на милицията също е бил отведен от американските военни.
На 16 юни американската войска разгласи, че е заловила водач на групировката " Ислямска страна " по време на интервенция с хеликоптер в регион в Северна Сирия, който обаче не беше под контрола на сирийските държавни сили.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР