Последвайте Гласове в .Министерството на външните работи на Русия заяви,

...
Последвайте Гласове в .Министерството на външните работи на Русия заяви,
Коментари Харесай

Москва: Течовете в „Северен поток“ са в зона, контролирана от разузнавателните служби на САЩ

Последвайте ”Гласове " в.
Министерството на външните работи на Русия съобщи, че течовете по газопроводите " Северен поток " са зародили в зона, следена от разследващите служби на Съединени американски щати, заяви РИА Новости, базирайки се на дипломатическото ведомство, съобщи Ройтерс.

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова дефинира като „ жалки “ опитите на говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер да обясни смисъла на думите на Джо Байдън за преустановяване съществуването на плана „ Северен поток 2 “. 
Захарова също по този начин назова „ смехотворни “ и „ неистина “ думите на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън, че офанзивите против газопроводите „ Северен поток “  и „ Северен поток-2 “ не са от изгода за никого. 
„ По отношение на това къде се е случило. (...) Активно се тиражира историята, че това са сякаш неутрални води и така нататък Това е специфична икономическа зона на Дания и Швеция, (...) това са доста НАТО-центрични страни, които са натъпкани с американски оръжия, които се управляват напълно от американските разследващи служби, (...) които изцяло управляват обстановката там “, разяснява Мария Захарова, представена от ТАСС.

По-рано Захарова съобщи, че президентът на Съединени американски щати е задължен да отговори на въпроса дали Вашингтон е осъществил опасността си против " Северен поток 2 ". Тя също по този начин разгласява видеоклип от тирада на Байдън на 7 февруари, в която президентът на Съединени американски щати споделя, че със Северен поток „ ще бъде свършено, в случай че Русия нападне Украйна “. В същия ден администрацията на Съединени американски щати отхвърли Байдън фактически да е заплашвал да унищожи тръбопроводите на " Северен поток ". Според прессекретаря на Белия дом Карин Жан-Пиер в речта си Байдън е имал поради взаимната работа на президентската администрация с Германия за заледяване на осъществяването на плана " Северен поток 2 ".
Източник: Българска телеграфна агенция, ТАСС
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР