Последвайте Гласове в .Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна

...
Последвайте Гласове в .Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна със световния шампион по шахмат Гари Каспаров

Последвайте ”Гласове " в.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна в централата на ГЕРБ със международния първенец по шахмат Гари Каспаров, оповестява Българска телеграфна агенция.

Разбрах, че ГЕРБ е единствената партия в България, която има мощна и ясна позиция по повод войната и поддръжката за Украйна, съобщи гостът пред медиите. Той направи шахматна прилика - в политиката сега няма сиви петна, всичко е бяло или черно и е значимо да бъде взета моралната позиция. И изрази вяра на идния избор хората да поддържат единствената партия, която, по думите му, все още е на вярната страна на историята - ГЕРБ. Каспаров разясни, че съставлява съветската съпротива, отвън страната, която желае " съветските военнопрестъпници да понесат наказване ".
На собствен ред Бойко Борисов посочи, че ГЕРБ е партията, която внесе план в Народното събрание за военна помощ за Украйна. Първи казахме, че това е експанзия, война, и би трябвало да спре, добави той. ГЕРБ е за 100 % диверсификация от " Газпром ", означи още някогашният министър председател, като акцентира, че съветският народ не ни е съперник.
Източник: Българска телеграфна агенция

 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР