Последва и законово ограничение за употребата на английски думи в

...
Последва и законово ограничение за употребата на английски думи в
Коментари Харесай

Странните пируети на Джорджа Мелони

Последва и законово ограничаване за използването на британски думи в формалната връзка – мярка, която мнозина одобриха за първоаприлска смешка, само че се оказа истина, поставяща все по-настойчиво въпроса какво се случва с държавното управление на Джорджа Мелони и странните му политически решения.

Франческо Стразари, професор по интернационалните връзки в Scuola Universitaria Superiore Sant`Anna, споделя пред Euronews, че „ Всеки път, когато е в сложен миг, държавното управление на Мелони предлага политики, отклоняващи публичното внимание от неприятните му политически решения ” - както в съвсем цяла Европа, и в Италия енергийната рецесия продължава, разноските за живот порастват, мигрантският поток става все по-интензивен. А италианското държавно управление се е захванало със закони, които нито са незабавни, нито вземат решение някакво директно предизвикателство, споделя Стразари.

Правителството обаче могъщо „ разду ” резултата на разнопосочното си законодателство, без да насочи прожектора, да вземем за пример, към признатия закон за търсене и избавяне на мигранти в Средиземно море, който забрани на избавителните НПО-кораби да подхващат повече от една...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР