Последователността не е присъща черта на президента Радев, а единственото

...
Последователността не е присъща черта на президента Радев, а единственото
Коментари Харесай

Цветанов: Румен Радев последователно защитава интересите на една фирма

Последователността не е присъща линия на президента Радев , а единственото нещо, в което въпреки всичко можем да кажем, че е бил пореден - е да пази ползите на една компания .
Това разяснява пред публицисти в Пловдив ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов без да обясни конкретика.

" Когато през 2016 година българите избраха Румен Радев, който нямаше политическо минало, за президент, те чакаха от него да търси необятен политически разговор, да работи сполучливо с всички институции и да бъде обединител. Той обаче направи тъкмо противоположното ", сподели Цветанов.

 ГЕРБ: Радев и Българска социалистическа партия ни връщат 10 година обратно
ГЕРБ: Радев и Българска социалистическа партия ни връщат 10 година обратно

В отговор на рецензиите за избора на нов изтребител

Запитан дали чака президентът Радев да направи своя партия , Цветанов сподели, че първо е належащо да се предложи опция . " За мен не е опция да разделяш нацията и да всяваш ненавист ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ още веднъж без да конкретизира изказванието си.

 Румен Радев прикани институциите да се обединят зад превозвачите
Румен Радев прикани институциите да се обединят зад превозвачите

Пакетът " Макрон " дискриминира българския бизнес, счита президентът

" Европейските избори ще покажат какво ще бъде бъдещето на Европа в идващите 5 години . Важно е да предизвикваме измежду хората повече еврооптимизъм. 12 години след приемането ни в Съюза, европейската взаимност към този момент е достигнала до всеки дом ", посочи Цветанов.

Той изясни, че с цел да покаже какво е донесла на България европейската взаимност, ГЕРБ провежда цивилен разговор " Европа в нашия дом ".

Вторият в ГЕРБ акцентира, че европейските избори ще бъдат доста тежки . Според него всяко едно подценяване на съперниците, може да донесе в последна сметка отчаяние.

" Оценката за кметовете на ГЕРБ хората ще дадат още на европейските избори ", сподели Цветанов. Според него партията му счита всички свои кметове за сполучливи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР