Последователите на почти всички инфлуенсъри и ВИП wannabe-та (които се

...
Последователите на почти всички инфлуенсъри и ВИП wannabe-та (които се
Коментари Харесай

Благо Джизъса стана по-голяма кифла от жена си! Напомпа мускули с… ФОТОШОП, но пък изкриви колони, палми и чадъри

Последователите на съвсем всички инфлуенсъри и ВИП wannabe-та (които се тупат по гърдите, че имат над 100 000 почитатели в обществените мрежи)  имат за идоли визии на хора, които действително не съществуват. Или по-скоро голямата огромната им аудитория е там, с цел да им гледа сеира... 

Не стига, че известните дами не стопират да се вършат слаби и стройни, каквито в реалност не са, с програмки, да си трият порите и бръчките, само че в този момент и мъжете започнаха да прибягват до приложенията за редактиране на фотоси .

Освен комплексирани кифли от женски жанр, към този момент срещаме такива и от мъжки, а най-виден техен представител е Благо Джизъса , видя HotArena .

Любимият хрантутник на Златка Райкова се е трансформирал в цялостен въздух под налягане. Освен че Георгиев от дълго време се обезкосмява на всички места, скубе вежди, избелва големи зъбни протези, боядисва коса и брада и върви постоянно на солариум, в този момент се занимава и с това да се прави на „ съвършен “ за почитателите си в обществените мрежи.

Докато гаджето му Златка смъква непотребни кила, като клъцка с Фотошоп от бедра, колена, прасци и дупе, или на малко казано – стеснява фигурата си, то Благо уголемява своята. Футболистът разтегля раменете си, тъй че да наподобява, че има по-големи мускули.

Само че пропуща, че резултатът от това е освен по-широк тил, само че и изкривени колони, чадъри, палми… Известна страничка в Инстаграм, която непрекъснато разгласява гафовете на звездите, измежду които са и тези на Благой, твърди пред своите фенове, че не стопира да получава сигнали за уродлив фотошоп и върху фотоси на Златка Райкова, само че тъй като е бременна, й икономисват рецензии и мнения. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР