Последното за годината заседание на Общински съвет - Варна започва

...
Последното за годината заседание на Общински съвет - Варна започва
Коментари Харесай

Местният парламент заседава за последно тази година

Последното за годината съвещание на Общински съвет - Варна стартира в 9:00 часа в зала " Пленарна ". В плана за дневен ред попадат 9 точки.
Съветниците ще би трябвало да решат дали да дадат единодушие за вдишване на дълготрайни общински задължения. На комисията по финанси и бюджет предлагането за изтегляне на заеми, с които да се осъществят огромни планове във Варна, получи съвсем единомислеща поддръжка.

Местният парламент ще гласоподава и общинска дотация за три лечебни заведения. Предвижда се от бюджета на Община Варна да бъдат отпуснати средства за потребностите на МБАЛ " Св. Анна ", СБАЛОЗ " Д-р Марко Марков - Варна " и ДКЦ " Св. Иван Рилски " - Аспарухово.

На гласоподаване ще бъде подложен и препоръчаният от кмета план на план-сметка " Чистота " за идната година. За почистването на града са заложени малко над 29,65 млн. лв..

Одобряването на ПУП-ПРЗ на част от Южна промишлена зона и селищно образувание " Планова " също попада в дневния ред на днешното съвещание. Очаква се Общинският съвет да одобри и обновена стратегическа карта за звук в околната среда на агломерация Варна.

Една от точките е упълномощаване на представителя на Община Варна за присъединяване в Общото заседание на акционерите на " Спортен комплекс Варна " АД.
Предвидено съвещанието да приключи с полемика с жителите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР