Последното участие на Емилия беше на 10-ти август в Стара

...
Последното участие на Емилия беше на 10-ти август в Стара
Коментари Харесай

Вече Е Ясно! Ето Къде Е Меденият Месец На Емилия И Жорж Башур

Последното присъединяване на Емилия беше на 10-ти август в Стара Загора. А след него поп фолк изпълнителката си взе подобаващ отпуск. Оттогава тя изчезна от медийното пространство. От много дълго време певицата не беше пускала никакви фотоси, с цел да не издаде къде си почиват с нейния обичан мъж.

Само преди ден обаче, Емилия качи в Инстаграм два фрагмента от почивката си. На тях поп фолк изпълнителката означи, че е в Рим, Италия. Това са единствените фотоси на певицата от нейната отмора към този момент.

Очевидно Емилия е предпочела да не споделя повече от своята отмора, с цел да няма още веднъж обвинявания по неин адрес. Припомняме, че почитателите на изпълнителката се разделиха на две, когато тя събщи новината, че публично е станала госпожа Башур в страниците си в мрежата. Голяма част от феновете на Емилия упрекнаха нея и Жорж Башур, че не са изчакали задоволително преди да сключат брак, а са го създали едвам два месеца след нелепата загуба на Феди Башур.

Друга част от феновете поддържаха своята фаворитка като й споделиха, че по този начин дава образец на хора, претърпели сходна покруса по какъв начин да продължат напред, написа разкрития.ком.

За да не провокира отрицателни реакции и мнения по неин адрес, Емилия е решила да резервира цялостно безмълвие за почивката си. И до момента в който други нейни колежки постоянно пускат фотоси от плажа, то тя заобикаля качването на всевъзможни фотоси в обществените мрежи.

Емилия се завръща на сцената през септември. Заредена с нови сили и позитивни страсти, тя още веднъж ще радва почитателите си със своите шлагери.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР