Последното слънчево затъмнение за 2019 година може да се смята

...
Последното слънчево затъмнение за 2019 година може да се смята
Коментари Харесай

Прочут астролог: Последното за 2019 слънчево затъмнение - врата към финансовия крах

Последното слънчево затъмнение за 2019 година може да се счита за предвестител на световни промени. Това съобщи астрологът Сергей Безбородний, оглавяващ Школата за научна астрология.

Описвайки случилото се на 26 декември слънчево затъмнение, той го назова "предверие към много по-тежка история ", която ще се разгърне сред 10 и 13 януари, когато ще се състои лунно затъмнение на фона на перигея на Луната и съединяването на две планети, като Сатурн и Плутон.
По думите му, настъпващото събитие ще докара до растеж на равнището на геофизичната интензивност на планетата, по тази причина пикът на събитията не може да се чака в този момент, а през януари, след приключването на зимните празници.

Описвайки вероятните сюжети за близкото бъдеще, той не изключи и огромни стихийни бедствия.

Най-мощното слънчево затъмнение от 250 години стартира след броени часове, сериозно е за 4 зодии

"Може да има изригване на огромни вулкани, може да има земетресение и много по-сериозни последици вследствие на Брекзит,м засягащи котировките на международните цени на петрола и курса на валутите, чака се рекорден спад в историята на английската лира, внезапен скок на еврото също се чака. Днешният ден бе като врата към всичко това ", изясни астрологът.

По-рано президентът на Руската астрологическа школа Александър Зараев съобщи, че след края на слънчевото затъмнение на 26 декември и до лунното на 10 януари жителите на Земята ги чака кулоар на затъмнение - интервал на неустойчивост, когато да се стартира нещо ново е извънредно нежелателно. Това е време, в което би трябвало да се хаби колкото се може по-малко сила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР